PTO İNDİRİM PROTOKOL LİSTESİNE LİNE GROSS DAHİL OLDU

Polatlı Ticaret Odası (PTO) üyeleri için imzaladığı indirim protokollerine market sektörünü de dahil etti. İmzaladığı indirim protokolleri ile birçok sektörde üyelerinin ciddi oranda indirim almasını sağlayan Polatlı Ticaret Odası, Line  Gross Market ile market alışverişlerinde geçerli yüzde 5’lik indirim protokolüne imza attı.

 

 

 

 

Polatlı Ticaret Odası üyelerinin indirimli hizmet alabileceği firma listesini her geçen gün genişletmeye devam ediyor. Ticaret Odası birçok alan ve birçok hizmet kolunda faaliyet gösteren üyelerinin firmalarından diğer üyelerinin indirimli hizmet alabilmeleri için imzaladığı indirim protokolüne Line Seyahat Turizm Otomotiv Ticaret ve Limited Şirketi Polatlı Şubesi (Gross Market )’ni de dahil etti. Protokol kapsamında Polatlı Ticaret Odası üyeleri, çalışanları ve bu kişilerin birinci dereceden yakınları Gross Market’ten yaptıkları market alışverişlerinde geçerli   5 e  varan indirim orandan faydalanacak. Polatlı Ticaret Odası İle Gross Market arasında yapılan indirim protokolünde imzalar Polatlı Ticaret Odası Genel Sekreteri İnanç Ölmez  ve Line Seyahat Turizm Otomotiv Ticaret ve Limited Şirketi Polatlı Şubesi İşletme Sahibi İsa Mıh tarafından atıldı.

 

 

 

 

BAŞKANIMIZ ULVİ SAKARYA ÖNCÜLÜĞÜNDE PROTOKOLLERİMİZ DEVAM EDECEK

 

 

İndirim protokol listesinde Ticaret Odası üyelerinin faydalanabileceği  birçok sektörün olduğunu beyan eden Polatlı Ticaret Odası Genel Sekreteri İnanç Ölmez ilk kez market  söktörü ile indirime imza attıklarının altını çizdi. Ölmez: ” Odamız; üyelerinin indirimli hizmet alabilmeleri için yaptığı indirim protokollerini Başkanımız Ulvi Sakarya öncülüğünde ,her geçen gün artırıyor ve bu konuda ciddi çalışmalar yapıyoruz. Sağlık eğitim başta olmak üzere birçok hizmet kolunda sağlanan indirim fırsatlarını market söktörü anlamında da sunulması son derece önemli. İmzaladığımız indirim protokolü ile üyelerimiz ihtiyaçları olan birçok ürünü bünyesinde bulunduran üyemiz Gross Market’ten yapacakları alışverişlerde yüzde 5 indirimden faydalanacak.  Gross Market ile yapılan indirim protokolümüzün odamıza ve üyelerimize hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu