2 ATÖLYEDE 600 BİN MASKE

Koronavirüs önlemlerini her geçen gün arttıran Mamak Belediyesi, esnafa da destek olmayı sürdürüyor. Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, ilçede bulunan pazarcı esnafı, berber ve kuaförlere Gençlik ve Spor Bakanlığı’na bağlı Gençlik Merkezi gönüllüleri tarafından üretilen siperlikler ile maske dağıttı.

 

Esnaf ve vatandaş da uygulamadan memnun kaldı. Bayram öncesi pazar yerlerinde hem denetim hem de maske dağıtımı yaptıklarını belirten Köse, şunları söyledi:

 

2 ATÖLYEDE 600 BİN MASKE

 

“Maskelerimizi kendi aile merkezlerimizde üretiyoruz. 2 tane atölye kurduk. Bugüne kadar 600 bini geçtik. Mamak’ta hemen hemen her sokak ve caddede maskelerimizi dağıttık. Sağlıklı bir şekilde sürecin yönetilmesi konusunda halkımıza destek verdik. Süreç, çok zor bir süreç. Fakat hükümetimiz ve Sağlık Bakanlığımız önemli tedbirler aldı. Süreç yavaşlamaya başladı. Tedbirlerimizi almaya dikkat edip mesafemizi korumayı sürdüreceğiz. Belediye olarak dezenfekte çalışmalarına yoğun olarak devam ediyoruz. Önümüzdeki süreçte bu hastalıktan kurtulmayı ümit ediyoruz.”

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu