TİCARET ODASI EĞİTİMDE İNDİRİM İÇİN ÖZKARA EĞİTİM İLE PROTOKOL İMZALADI

Polatlı Ticaret Odası üyelerinin eğitim hizmetlerinden indirimli faydalanabilmeleri için Özkara Eğitim Kurumları ve Yayıncılık Ticaret Pazarlama Limited Şirketi ile yüzde 10’luk indirim protokolü imzaladı.

 

 

Polatlı Ticaret Odası üyeleri, çalışanları ve bu kişilerin birinci dereceden yakınları Özkara Eğitim Kurumları ve Yayıncılık Ticaret Pazarlama Limited Şirketinin sağlamış olduğu okul ve dershane eğitim hizmetlerinden yüzde 10 indirimli faydalanacak. Önceki gün imzalanan indirim protokolünde imzalar Polatlı Ticaret Odası adına Yönetim Kurulu Başkanı Ulvi Sakarya, Özkara Eğitim Kurumları Şirketi adına Mesut Öztürk tarafından atıldı.

 

 

AKREDİTE OLARAK ÖNCELİĞİMİZ ÜYE MEMNUNİYETİ

 

İmzalanan protokol sonrası  açıklama yapan Polatlı Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ulvi Sakarya, ” Üyelerimize sunduğumuz hizmet kalitemizi her geçen gün bir üst kademeye çıkarmaya çalışıyoruz. Akredite bir oda olarak her zaman üye memnuniyetini üst safhada tutmaktayız. Çalışmalarımızı üyelerimizle birlikte birinci derece yakınlarına yönelik faydalanabilecekleri indirim listemizi genişletiyoruz. Bugün burada imzaladığımız protokol ile Özkara Eğitim Kurumlarında 10’a varan indirim sağlanacak. Hem üyelerimiz hem de yakınları bu indirim ile okul ve dershane hizmetlerinde indirimli faydalanma fırsatını yakalayacaklar. İndirim protokol listemizin güncel haline www.pto.org.tr adresinden ulaşabilir. İndirimden faydalanmak için üye kimlik kartlarınızı odamızdan temin edebilisiniz.” dedi.

 

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu