Emeklilerimize yüzde 25’lik maaş artışı yeterli bulunmamıştır

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında açıklamalarda bulundu.

MHP Lideri Bahçeli, partisinin grup toplantısında gündemle ilgili açıklamalarda bulundu.

Bahçeli’nin, gündeminde memur ve emekli maaşlarına dair zamlar vardı. Memur maaşlarına uygulanan zamların beğenilmediğini ifade eden Bahçeli, ”Emeklilerimizi yüzde 25’lik maaş artışı makul ve yeterli bulunmamıştır. MHP olarak teklifimiz şudur. 8 bin 77 TL liralık seyyanen artışın, kök ücrete ve aynısı ile emekli maaşlarına yansıtılmasıdır. Bizim isteğimiz; memurlara uygulanan  8 bin 77 TL’lik seyyanen zammın emeklilere de uygulanmasıdır.” ifadelerini kullandı.

Devlet Bahçeli’nin konuşmasından önemli başlıklar şöyle;

”Hayat pahalılığı kaderimiz değildir. Kur faizde oynaklıklar gündemdeki ağırlığını inşallah kaybedecektir. Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistem, siyasal ve ekonomik istikrarın güvencesidir.”

”CHP’de çarşı karışmış, İYİ Parti’de sular ısınmış bizi ne ilgilendirir. Yüzde 1 oyu olmayan partiler grup kuruyormuş bizimle ne alakası var. Biz millete bakarız ne diyor, ne istiyor diye. Biz devlete bakarız hangi zorluklarla savaşıyor diye.”

”Türkiye dayatmaları sineye çekecek kabile devlet değildir”

”4 Nisan 1949 tarihinde imzalanan Kuzey Atlantik Anlaşması dünya dinamiklerini birçok cepheden etkilemiştir. Finlandiya’nın NATO’ya katılmasıyla üye sayısı 31’e çıkmıştır. Şimdi üyelik peronuna İsveç yanaşmıştır. Türkiye dayatmaları sineye çekecek kabile devlet değildir. ”

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu