POLATLI TİCARET ODASI HEYETİNDEN İYİ PARTİ İL BAŞKANI ÖZTÜRK’E HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Polatlı Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ulvi Sakarya, Meclis Başkanı Erol Ünal, yönetim kurulu üyeleri,  meclis üyeleri ve yüksek istişare kurulu üyeleri ile 21 haziranda gerçekleştirilen  İyi Parti Ankara il başkanlığı kongresinde  İl Başkanlığı görevine tekrar seçilen  Yetkin Öztürk’e hayırlı olsun ziyaretinden bulundu.

 

 

 

HEMŞEHRİLERİMDEN ALDIĞIM MANEVİ DESTEK BENİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİ 

 

 

Ticaret Odası yönetimi ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren İyi Parti İl Başkanı Yetkin Öztürk: ” Yaklaşık 22 aydır Ankara’da İyi Parti İl Başkanlığı yapıyorum. Burada bulunan hazirundan aldığım manevi destek benim için çok önemli. Bizim için önemli olan Ankara ,Ankara’nın 25 ilçesi. Burada da göz bebeğimiz olan Polatlı ,doğduğum  ve doyduğum halihazırda yaşadığım ilçem.Hem Polatlı Ticaret Odası Yönetim Kurulu başkanımız Ulvi Sakarya’ya hem Polatlı Organize Sanayi Bölgesi yönetim kurulu başkanı Erol Ünal ile onların değerli yönetimini meclis üyelerine canı gönülden teşekkürlerimi iletmek istiyorum.” 

 

 

POLATLI VE  POLATLILILAR SİYASİ HAYATTA DAHA ÇOK YER ALACAK

 

 

“Bundan sonraki dönemde Polatlı’nın Polatlılı’nın Ankara siyasetinde olduğunu hem Ankara Büyükşehir Belediye Başkanımız Mansur Yavaş’ın önderliğinde hem de bizlerin omuz omuza verdiği mücadele ile herkese hissettireceğiz.  Bundan sonraki süreçte Polatlı için ne yapılması gerekiyorsa bizzat il başkanı olarak ben bunun için çalışacağım.”dedi.

 

 

 

YETKİN KARDEŞİMİZE SİYASİ HAYATINDA BAŞARILAR DİLİYORUM

 

 

Polatlı Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı ziyarete ilişkin yaptığı açıklamada: ” Yetkin Öztürk başarılı siyasi hayatı ile Polatlı’yı bizleri gururlandırmıştır. Yetkin Öztürk ile Polatlı’nın siyasi hayattaki yerinin önemli bir dereceye taşınacağını ve hizmet noktasında Polatlı’ya çok şey katılacağını düşünüyorum. Polatlı’nın Öz evladı olan Yetkin Öztürk’e başta İyi Parti İl Başkanlığı görevi olmak üzere tüm siyasi hayatında başarılar diliyorum. “dedi.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu