“FUAT HOCA’YA GÜVENİMİZ TAM”

“Ankaragücü olarak seyirci desteğini birebir yaşayan bir kulübüz. Taraftarımızın desteğiyle birçok karşılaşmayı kazanabiliyorduk. Bu sene bizleri değişik bir yıl bekliyor. Geçen sene yaşadığımız kâbusu bu sezon yaşamak istemiyoruz”

 

 

Yeni sezon öncesi hazırlıklarına devam eden Ankaragücü’nde başkan Fatih Mert, maçların taraftara açık olup olmayacağı ve limit artırımı hakkında açıklamalarda bulundu. 11 Eylül’de başlayacak olan ligin durumuyla ilgili maçlara büyük ihtimalle seyirci alınmayacağını ifade eden Mert, “Maçlar büyük bir ihtimalle eylül ve ekimde seyircisiz oynanacak. Bizim için negatif bir olay çünkü A.Gücü, seyirci desteğini birebir yaşayan bir takım. Bu destekle birçok maç kazanabiliyorduk. Bu sene enteresan, değişik bir yıl olacak. Ankaragücü olarak, geçen sene yaşadığımız kâbusu yaşamak istemiyoruz. İnşallah, bu sene daha iyi bir kadro oluşturmak istiyoruz” dedi. Ankanagücü olarak F.Bahçe’nin limit artırım talebini desteklediklerini belirten Başkan Mert, ”Limit artırımını savunan takımlar da haklı, kendini buna göre ayarlayan kulüpler de haklı. Daha önce Fenerbahçe’nin gündeme getirdiği konuyu desteklediğimizi söylemiştik. Çözüm bulunması adına, Ankaragücü olarak limit artırımı olmasını destekliyoruz” ifadelerinin kullanarak bir kez daha arkalarında olduğunu vurguladı.

 

“FUAT HOCA’YA GÜVENİMİZ TAM”

Yeni sezonun kendilerine hayırlı olmasını dileyen başkan, “Fuat hoca ve ekibini daha önceden takip ediyorduk. Kendisi ve ekibine inanıyor ve güveniyoruz. İnşallah bu sezon aksaklık yaşamadan güzel geçer” diyerek sözlerini noktaladı.

 

GÜÇLERİ YETMEDİ

Yeni sezon hazırlıklarını kapsamında üçüncü hazırlık maçında TFF 1. Lig’in yeni ekiplerinden Bandırmaspor ile karşılaşan Ankaragücü sahadan mağlubiyetle ayrıldı: 1-0. Afyon’daki Zafer Stadı’nda oynanan maçta Bandırmaspor, yeni transferi Pote ile 33’te bulduğu golle maçı kazandı. Başkent ekibi, önceki iki maçın birini kazanırken, diğerini kaybetmişti.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu