BOYD DA LİSTEDE

Gençlerbirliği, kadrosunu Furman ve Johansson ile güçlendirdi. Kanat takviyesi için ise Beşiktaşlı Boyd’u listesine dahil etti.

 

 

Süper Lig ekibi Gençlerbirliği, bu sezonki dördüncü transferini gerçekleştirdi. Daha önce Antalyaspor’dan Diego Angelo ve Salih Dursun’u renklerine bağlayan Başkent ekibi, 3 yıldır Polonya’da Wisla Plock takımının formasını giyen Dominik Grzegorz Furman’ı ve Panathinaikos’un 28 yaşındaki sağ beki Mattias Johansson’u iki yıllığına renklerine kattı. Futbola Legia Varşova’da başlayan Furman, daha sonra Toulouse ve Hellas Verona formaları giydi. 28 yaşındaki merkez orta saha oyuncusu akşam idmanına katıldığı duyuruldu.

 

BOYD DA LİSTEDE

Kanat için Başkent ekibi, gündemine Beşiktaş’ın beklenen etkiyi göremediği oyuncusu Tyler Boyd’u aldı. Yıllık 1.2 milyon Euro maaşı olan ABD’li oyuncunun maliyetinden kurtulmak isteyen siyah-beyazlılar, kiralık olarak göndermeye sıcak bakıyor.

 

GENÇLER KONDİSYON YÜKLEDİ

Gençlerbirliği, yeni sezon hazırlıklarına dur durak demeden sürdürüyor. Günde çift antrenman yapan Başkent ekibinde teknik direktör Mert Nobre kuvvet ve dayanıklılık çalışması yaptırdı. Futbolcuların dar alanda taktik ağırlıklı çift kale maç oynadığı aktarıldı.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu