Yaz Dönem Kur’an Kursları Sona Erdi

Yaz Dönem Kur’an Kursları Sona Erdi

Yaşar TONBAK7ANKARA – BHA

Ankara’nın Beypazarı İlçesinde yaz dönemi Kur’an kurslarının ilçe genelinde başta Kur’an kursları olmak üzere Mahallelerde camilerde verilen kurslara toplamda 2 bin 165 dolayında öğrencinin katılarak temel dini eğitimlerin verildiği ve çok sayıda öğrencinin de Kur’an okumaya başladığı kaydedildi.

İlçe Müftüsü Ahmet İnciler, yaz önemi kuran kursların başladığı 3 Temmuz gününden itibaren tüm din görevlileri canla başla çocukların temel dini eğitimleri ve Kur’an öğrenmeleri yönünde özverili bir çalışmada bulunduklarını söyledi.

Kendisinin de gerek camilerde, gerek Kur’an kurslarında açılan yaz dönemi Kur’an kurslarına ziyarette bulunduğunu belirten İlçe Müftüsü İnciler, “gerçekten yaz dönemi Kur’an kursları çok verimli geçti. Kur’an kurslarımızda çocuklara yiyecek ve içecek gibi, gıda dağıtımlarında bulunan dernek ve hayırseverlere çok teşekkür ediyorum. Bu gün geldiğimiz nokta da kurslarımıza katılan 2165 öğrencimiz, dinini, Diyanetini, temel dini eğitimlerini aldığı gibi, çok sayıda öğrencimiz Kur’an-ı kerimi okumaya başladı. Yaz dönemi kur’an kurslarımız Temmuz itibariyle başlamıştı ve dün itibariyle de son buldu” dedi.

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu