WANTED KARİYER VE İŞ FUARI

WANTED Kariyer ve İş Fuarı – 3 Mart 2020

TED Üniversitesi, her yıl mart ayında “Kariyer ve İş Fuarı” düzenleyerek Türkiye’nin önde gelen markalarını, TED Üniversitesi öğrencileri, diğer üniversitelerin öğrencileri ve mezunları ile fark yaratan bir ortamda buluşturmaktadır. Bu sene ise değişen ve gelişen konsepti ile “WANTED Kariyer ve İş Fuarı” olarak 03 Mart 2020 tarihinde düzenlenecektir.

 

WANTED Kariyer ve İş Fuarı, ilgilenen herkese açık ve ücretsizdir.

 

WANTED Kariyer ve İş Fuarı’nın amacı; TED Üniversitesi ve diğer üniversite öğrencilerini, yeni mezunları ve iş/staj arayan herkesi, Türkiye’nin önde gelen markalarıyla aynı çatı altında buluşturmaktır. Aynı zamanda, Türkiye’nin önde gelen markalarını da kendini keşfeden, yenilikleri ve değişimleri yakalamaya hazır, fark yaratan çalışma arkadaşı adayları ile tanıştırmayı, doğru ve dinamik insan kaynağı ile buluşturmayı hedeflemektedir.

 

WANTED Kariyer ve İş Fuarı’nda ziyaretçiler, sessiz odalar, seminerler, paneller ve firma tanıtımları aracılığıyla sektörlerin önde gelen firmaları ile birebir iletişim kurmakta, firmaları ve sektörleri yakından tanımakta, kariyer ve staj imkanlarından haberdar olmakta, katılımcı firmaların bir parçası olmanın koşullarını öğrenmektedir.

 

Katılımcı firmalar ise bir işveren markası olarak, gerçekleştirdikleri sunumlarla gelecekteki çalışma arkadaşı adaylarına kurumlarını ve sektörlerini yakından tanıtmakta; çalışma ortamlarını, sistemlerini ve kurumun beklentilerini anlatmaktadır. Firmalar bu sayede, ileride daha verimli çalışma ortamı yaratabilmek ve doğru insan kaynağına ulaşabilmek adına fırsat bulmaktadır.

 

Böylelikle lise öğrencileri, üniversite öğrencileri ve mezunlar, eğitimlerinin sektörde nasıl şekillendiği hakkında bilgi sahibi olmakta, çalışmak istedikleri firmaları ve sektörleri yakından tanımakta ve firmalarla iletişime geçerek iş ve staj başvurularında bulunabilmektedir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu