VERBİSE KAYIT ZORUNLULUĞU HAKKINDA TÜM DETAYLAR TİCARET ODASI WEBİNARINDA ANLATILACAK

Polatlı Ticaret Odası, son kayıt tarihi 30 Haziran olan VERBİS için bilgilendirme toplantısı düzenliyor. Toplantı 19 Haziran Cuma (bugün) saat 18:30 da Zoom Cloud Meetings  programı üzerinden yapılacak.

 

 

Ticaret Odası Yönetimi üyelerini yakinen ilgilendiren düzenlemeler hakkında bilgilendirme toplantılarına devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde SGK teşvik iade işlemleri hakkında önemli bilgileri üyelerine aktaran Ticaret Odası şimdi de VERBİS hakkında düzenlediği video konferans toplantısı ile üyelerine  VERBİS’e kayıt işlemleri hakkında bilgilendirme yapacak.  Bilgilendirme toplantısı Avukat Halil Kaan Emektar tarafından yapılacak.  Toplantı hakkında detaylar şu şekildedir;

 

 

Toplantı linki: https://us04web.zoom.us/j/79686293959?pwd=Vk1ETi9UUWQyd2ZWMFVOZ3MvWVN5dz09
Meeting ID: 796 8629 3959
Password: 5KgSkp
 

 

KAYITLARINIZI SON GÜNLERE BIRAKMAYIN
 

 

Üyelerinin bilgilendirme webinarına katılmasının son derece önem arz ettiğini ifade eden Polatlı Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Sakarya : ” Yıllık çalışan sayısı 50’den fazla veya yıllık mali bilanço toplamı 25 milyon TL’nin üzerinde olan gerçek ve tüzel kişi veri sorumlularının, 30 Haziran’a kadar Veri Sorumluları Siciline (VERBİS) kayıt ve bildirim yükümlülüğünü yerine getirmeleri gerekiyor.  Bu yükümlülüklerini yerine getirmeyenler 1 milyon TL’ye kadar idari para cezası ile karşılaşabilir. Kesilecek idari para cezalarından dolayı zarar görmek istemeyen şirketlerin profesyonel destek alarak süreci son güne bırakmadan  başvurularını yapmalarını istiyoruz. kayıt sisteminin detayları ile  ilgili Avukat Halil Kaan Emektar tarafından bu akşam saat 18.30 da video konferans toplantısı organize ediyoruz.  Tüm üyelerimizi davet ediyorum” dedi.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu