UYUMLU BİR TAKIMIZ

Ankara Keçiörengücü’nün savunma oyuncusu Samet Akaydin, bu kulübe geçen sene geldiğini sözleşmesini bu sene bir yıl daha uzattıklarını belirterek hedefleri için iddialı açıklamalar yaptı. Samet, “Geçen sene ligde iyi mücadele ettik, gönlümüz en azından play-off oynamaktı ama iyi bir takım olduğumuzu gösterdik. Bu sezon da takımın hemen hemen iskelet kadrosu duruyor” diye konuştu.

Başkent ekibinin 26 yaşındaki futbolcusu, “Hoca değişikliği yaşadık ama bu bizi olumsuz etkilemedi. Bu sezon iyi başladık, iyi gidiyorduk, pandemiden dolayı futbolcular olarak etkilendik, inişler çıkışlar oluyor. Bu sene en az seviyede hata yapan takımların üst sıralarda kalıcı olacağını düşünüyorum. Biz de bunun için uğraşıyoruz” ifadelerini kullandı.

Kişisel olarak iyi bir futbol sergilediğini belirten futbolcu, “Bu sezon geçen sezondaki gibi iyi başladığımı düşünüyorum, bir standardım var, o standardı koruyorum bazen üstüne çıkıyorum. Bazen inişler de oluyor, her maç çok iyi oynayamayız. Ama iyi gidiyoruz, bu sezon takım olarak da iyi bir futbol sergiliyoruz” şeklinde görüş belirtti.

 

VİRÜSE DAHA AZ YAKALANAN

Süper Lig’de oynama hayalinin olup olmadığına ilişkin de Samet, “Kendi takımımla Süper Lig’e çıkarak oynamayı çok isterim. Bu sezon olacağına inanıyorum. Olursa da en iyi şekilde değerlendireceğimi düşünüyorum. Bu sezon çok değişik bir lig yaşıyoruz. Herkes herkesi yeniyor, kimse puan farkını açamıyor. Bu sene “Koronavirüs Sezonu” diyebiliriz. Yani kim daha az bu virüse yakalanırsa o takımlar hedefe yaklaşacak” dedi.
 

SEYİRCİNİN İTİCİ GÜCÜ VAR

Koronavirüs nedeniyle maçların seyircisiz oynanmasının takımları etkilemesi için Samet, “Seyirci futbolcuyu ateşliyor. Tamam az bir seyircimiz var ama onların bizi iten bir güçleri var. Deplasmanda bile seyircili olmasını isteriz, rakip takımın seyircisi bile futbolcuyu gaza getirebiliyor. Seyircisiz maçların bütün futbolcularıc olumzsuz etkilediğini düşünüyorum” şeklinde konuştu.

 

 

KARAGÜMRÜK GİBİ BİZ DE OLABİLİRİZ

Geçen sezon Süper Lig’e yükselen Fatih Karagümrük’e takımının benzediğini ifade eden Samet, “Bu sezon biz de Fatih Karagümrük gibi olabiliriz. Çünkü onların yaptığı güzel bir şey var. TFF 1. Lig’deki iskelet kadrosunu koruyup çok kaliteli 4-5 tane oyuncu alarak devam ediyorlar ve başarıları görülüyor. Bizim takım da kadromuz tutulduğu sürece 4-5 tane kaliteli oyuncu alıp Süper Lig’de kalıcı olabiliriz. Karagümrük ile beraber oynadık, bu sene Süper Lig’de adamlar başarılılar. Biz de başarılı olacağımıza inanıyoruz” dedi.

KUPA DA BİZİM İÇİN ÖNEMLİ

Bu sezon oyunuyla adından söz ettireceğini ifade eden Samet, “Bizim takım olarak her yerde hedefimiz var. Her maça kim olursa olsun kazanmak için çıkıyoruz, Süper Lig takımı olsun, TFF 2. Lig takımı olsun aynı ciddiyetle çıkıyoruz. Ziraat Türkiye Kupası’nda da nereye kadar gidebilirsek gideceğiz yani” açıklamasını yaptı.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu