TİCARET ODASI İLE EZEL ASANSÖR YÜZDE 10’LUK İNDİRİME İMZA ATTI

Polatlı Ticaret Odası üyeleri, çalışanları ve bu kişilerin birinci dereceden yakınlarına Ezel Asansör Sanayi Ticaret Limited Şirketi tarafından tüm asansör hizmetleri konusunda uygulanmak üzere yüzde 10’luk indirim protokolü imzalandı.

 

 

 

Polatlı Ticaret Odası Yönetimi üyelerinin indirimli olarak faydalanabilecekleri firma listesinde yer alan firmalarını artırmaya devam ediyor. Üyelerinin sağlıktan, eğitime, banka hizmetlerinden, temizlik hizmetlerine birçok alanda indirimli hizmet alabilmeleri için 40′ a yakın firma ile protokole imza atan Polatlı Ticaret Odasının yeni Protokolü Ezel Asansör Limited Şirketi ile oldu. İmzalanan protokol ile Polatlı Ticaret Odası üyeleri Ezel Asansör Limited Şirketi tarafından sunulan ,asansörlerin, yürüyen merdivenlerin, yürüyen yolların, otomatik ve döner kapıların bakım ve onarımı dahil kurulum işleri ile ilgili hizmetlerde yüzde 10 indirimden faydalanacak. Ticaret Odasının yeni protokolü Polatlı Ticaret Odası Genel Sekreteri İnanç Ölmez ve Ezel Asansör Limited Şirketi Yetkilisi Hüseyin Uygur arasında imzalandı.

 

 

 

İNDİRİM PROTOKOL ZİNCİRİMİZİ GENİŞLETİYORUZ

 

 

Konu ile ilgili açıklamada bulunan Ticaret Odası Genel Sekreteri İnanç Ölmez: ” Üyelerimiz için indirim protokol zincirimize bir halka daha ekledik ve Ezel Asansör Sanayi Ticaret Limited Şirketi ile asansör bakım onarım hizmetlerinde geçerli olacak yüzde 10 oranında protokole imza attık. Protokolümüzün hem üyelerimize hem işletmemize  hayırlı olmasını diliyorum. İndirim protokollerinden yararlanmak isteyen PTO üyeleri üye kimlik kartlarına sahip olmaları gerekmektedir.Bu kartları odamızdan ücretsiz olarak temin edebilirler.Dileyen üyelerimizin adreslerine de gönderebilme hizmeti sunmaktayız.” dedi.

 

 

 

 

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu