POLATLI TİCARET ODASINDA İHRACATÇI OLMANIN METOTLARI ELE ALINACAK

Polatlı Ticaret Odası ve Ticaret Bakanlığı organizasyonu ile gerçekleştirecek eğitimde  ihracatçı olmanın yolları anlatılacak. 

 

 

Polatlı Ticaret Odası  Ek binasında (Şehit Cüneyt Sertel Sosyal Tesisleri) 30 Haziran Perşembe günü saat 14:00 da düzenlenecek eğitimde”  Nasıl İhracatçı Olunur?” konusu ele alınacak. Ticaret Bakanlığı- İhracat Genel Müdürlüğü Uzmanı Asım Çalış ve Irak-Kerkük’lü iş adamı, Mohammed Yaoz Hassan Omar eğitime  konuşmacı olarak katılacak.  Ticaret Odası üyelerine özel organize edilecek programda  ulusal ticari kurallar ve ihracat işlemlerine ilişkin genel esaslar, Orta Doğu’nun en büyük pazarları arasında yer alan Irak Dış Pazarı konuları ele alınacak. Eğitime kayıt olmak  veya eğitim hakkında detaylı bilgi almak isteyen Ticaret Odası üyeleri 03126231084-113’ü arayabilir. 

 

 

TİCARİ HAYATTA İHRACAT AŞAMASINI ÖNEMSİYORUZ

İlçenin ticari hayatında ihracat payının arıtılması konusunu önemli bulduklarını beyan eden Polatlı Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ulvi Sakarya, düzenlenecek eğitime tüm üyelerini davet ettiklerini söyledi. Başkan Sakarya : ” Gerek ihracat işlemlerinin genel esasları üzerine bilgilendirme yapmak gerekse Orta Doğu’nun en büyük pazarları arasında yer alan Irak’a ihracat yapmakla ilgilenen üyelerimiz için, Odamız tarafından seminer programı düzenlenecektir. İçinde bulunduğumuz konjektürde üyelerimizin ve ilçemizin yurt dışı pazarında yer almasını çok değerli buluyoruz. En kârlı ticaret yurtdışına ihracatta saklıdır. Odamız üyeleri arasında başta tarım ürünleri, tarım işleme ürünleri olmak üzere bir çok dalda ihracat yapılmaktadır. Bizler bunları daha yukarı seviyelere taşımak için gerek sanal fuarlar gerekse bu tarz seminerlerle üyelerimizi bir araya getiriyoruz.  Bu amaçla doğru ihracat yöntemleri hakkında üyelerimizi bilgilendirmek istiyoruz. İhracat yapan veya yönelmeyi düşünen tüm üyelerimizi gerçekleştireceğimiz eğitime davet ediyorum.”  dedi.  

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu