POLATLI TİCARET ODASI MEGİP İLE İSTİHDAMIN KAPISINI ARALIYOR

Polatlı Ticaret Odası , bünyesinde gençlere istihdam olağanı sunmak için kurslar açmaya devam ediyor. Mesleki Eğitim ve Beceri Geliştirme İşbirliği Protokolü (MEGİP) kapsamında Ticaret Odasına kayıtlı üç firma ile başlattığı sac metal kalıpçısı kursu ile gençlere iş kapısını aralıyor.

 

 

 

İşkur ortaklığı ile 3 ay teorik, 3 ay uygulama eğitimleri sonrasında kursiyerler hem kalifiye eleman olarak Milli Eğitim Bakanlığı onaylı sertifikalarını alacak ,hem de sürekli çalışacakları iş imkanına kavuşmuş olacak. Geçtiğimiz yıllarda çeşitli sektörlerde açtığı benzer kurslar ile çok sayıda gence istihdam olanağı sunan Ticaret Odası bu kez kursunu sac metal kalıpçılığı alanında başlattı. Kursun teorik eğitimleri Barış Makina ‘da firma yetkilisi Barış Barış tarafından verilecek. 3 aylık teorik eğitim sonunda kursiyerler yine Polatlı Ticaret Odası üyeleri ; Barış Mak Tarım Makinaları , Özdemirler Tarım Makinaları Ömer Özdemir ve Çelik Torna Tarım Makinaları Fevzi Çelik firmalarında uygulamalı eğitimlerini alacaklar. Kurs süresi boyunca günlük 89 TL 40 krş ücret alacak , bunun yanında iş kazası sigortaları İşkur tarafından karşılanacak .

 

 

AÇILMASINI İSTEDİĞİNİZ KURSLAR İÇİN ODAMIZLA İRTİBAT GEÇİN

 

Projenin gençlerin istihdamında katkısının son derece önemli olduğunun altını çizen Polatlı Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ulvi Sakarya: ” MEGİP projesi gençlerimiz için önemli bir istihdam ve meslek edindirme kapısı olmaktadır.Daha çok hizmet sektöründe açtığımız kurslara sanayici üyelerimizden gelen talepler doğrultusunda sac metal meslek kolunda devam ediyoruz.Kalifiye elemanda sıkıntı çeken üyelerimize elimizden geldiğince yararlı olduk ve olmaya devam ediyoruz.

 

 

MEGİP için başvuru yapmak isteyen işsiz vatandaşlarımızı odamıza kayıt yaptırmaya ve önümüzdeki günlerde yeniden açılacak kurslar hakkında bilgi sahibi olmaya davet ediyorum. Projeden yararlanarak eleman yetiştirmek isteyen üyelerimizi de yine odamızla 03126231084-127 nolu iletişim numarası üzerinden mutlaka irtibata geçmelerini tavsiye ediyorum.” dedi

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu