GOLLER İKİNCİ YARIDA GELDİ

Başkent ekibi, ikinci yarının başlarında yeni transferi Bolingi ile öne geçmesine rağmen, üstünlüğünü koruyamadı. Oyuna sonradan dahil olan Oltan, attığı iki golle takımını galibiyete taşıdı.

 

 

GOLLER İKİNCİ YARIDA GELDİ

 

İkinci yarınının ilk bölümünde, Ankaragücü golü buldu. Sarı-lacivertli ekip, 62. dakikada yeni transferi Bolingi ile 1-0 öne geçti.

 

Erzurumspor’un, 68. dakikada Emrah ile attığı gol, VAR kontrolünden sonra iptal edildi.

 

Konuk takım, 75. dakikada beraberlik golüne ulaştı. Oyuna ikinci yarıda giren Emrah’ın ortasını, Oltan kafayla ağlara gönderdi ve skoru 1-1 yaptı.

 

4 dakika sonra Erzurumspor öne geçti. Emrah, nefis bir pasla Sisokko’yu kaçırdı. Sisokko’nun ortasını Oltan bir kaz daha filelere yollayıp, durumu 2-1’e getiren golü attı.

 

Kalan sürede başka gol olmayınca müsabaka 2-1 konuk takımın üstünlüğünde kapandı.

 

 

3 YENİYLE BAŞLADI

Ankaragücü Teknik Direktörü Fuat Çapa, yeni sezonun ilk hafta maçında, yeni transferlerden üçüne 11’de yer verdi. Cuma günü sözleşme imzalanan isimlerden; Sarlija, Adciz ve Bolingi, maça başlayan kadroda yer aldı. Yeni transferlerden; Erdi, Paintsil ve Mücahit de yedekler arasında sahaya çıktı. Korcan, uzun bir aradan sonra yeniden kaleye geçerken, Ricardo yedek soyundu. Pinto da 11’in dışında kaldı.

 

 

BU KEZ KAZANAMADI

 

Ankaragücü ile BŞB Erzurumspor, Süper Lig tarihinde üçüncü kez karşı karşıya gelirken, sarı-lacivertliler bu kez kaybeden taraf oldu. 2018-2019’da oynanan iki müsabakayı da sarı-lacivertliler kazanmıştı.

 

İlk hafta maçını evinde oynadığı son 6 Süper Lig sezonunu galibiyetle açamayan Ankaragücü (2 beraberlik 4 yenilgi), son 4 karşılaşmadan puansız ayrıldı.

 

Süper Lig’e o sezon yükselen takımlara rakip olduğu son 6 maçın sadece birini kazanan Ankaragücü (2 beraberlik 3 yenilgi), tek galibiyetini geçen sezonun son haftasında Denizlispor’u yenerek aldı.

 

 

 

ÇAPA’NIN ŞANSI KIRILDI

 

Geçen sezon Süper Lig’de oynadığı iç saha maçlarında en fazla gol yiyen (30) ve sezonu en kötü averajla bitiren (-15) Ankaragücü, bu sezona da kötü grafiğini sürdürerek girdi.

 

BŞB Erzurumspor, Süper Lig’de çıktığı son 13 deplasman maçında da gol atmayı başardı (toplam 16 gol)

 

Bu maça kadar, Mehmet Özdilek’e rakip olduğu 7 Süper Lig maçının sadece birini kaybeden Ankaragücü Teknik Direktörü Fuat Çapa (5 galibiyet 1 beraberlik), rakibine 5 maç sonra mağlup oldu.

 

Süper Lig’de 7 maçtır galibiyete hasret olan Mehmet Özdilek, BŞB Erzurumspor’un başında bu zinciri kırdı.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu