CORONA VİRÜS EKONOMİK GELİŞMELERİ TİCARET ODASI MESLEK KOMİTELERİYLE MASAYA YATIRILDI

Polatlı Ticaret Odası Covid-19 salgını ile mücadele sürecinde  üyelerinin yaşadıkları ekonomik sorunlar başta olmak üzere diğer sorunlarını Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) ve diğer kurumlara  iletmek için meslek komite toplantısı düzenledi.  5 gün boyunca devam eden meslek komite toplantıları Polatlı Ticaret Odası Genel Sekreteri İnanç Ölmez ve Genel Sekreter Yardımcısı, Muhasebe birim temsilcisi Zeynep Gökçe önderliğinde yapıldı.

 

 

 

Polatlı Ticaret Odası meslek komite toplantısının ilk gündem maddesi, dünyaya hızla yayılan Koronavirüs (Covid-19) salgının Türkiye’de tespit edilmesinin ardından ekonomik sektörel etkileri ve komitelerin bu süreçte çalışmalarının değerlendirilmesi oldu. Polatlı Ticaret Odası ev sahipliğinde reel sektörün ekonomik seyrini takip etmek ve olası sorunların çözüm önerilerini geliştirmek için her ay düzenlediği komite toplantılarını bu kez video konferans yolu ile yaptı. Yaklaşık 3 aydan bu yana ülkemizde devam eden pandemi süreci sosyal kültürel hayata etkilediği kadar ekonomik hayatı da baltaladı. Ticaret Odası yönetimi 5 gün boyunca video konferans yolu ile gerçekleştirildiği toplantıda; mobilya, giyim, gıda, market, inşaat, tarım, hayvancılık, tohum, sigorta, banka, hizmet, danışmanlık, optik, nakliye, taşımacılık, otomotiv sektörlerinin temsilcilerinden oluşan meslek komiteleri ile  ticari hayattaki sorunlar masaya yatırdı, üyelerin taleplerini TOBB başta olmak üzere gerekli kurumlara iletmek için Polatlı Ticaret Odası Genel Sekreteri İnanç Ölmez, Genel Sekreter Yardımcısı ve Muhasebe birim temsilcisi Zeynep Gökçe, Akreditasyon Sorumlusu ve Kalite Yönetim Temsilcisi  Hande Yapıcı çözüm bekleyen sorunları kalem kalem not aldı.

 

 

 

ODA FAALİYETLERİ ANLATILDI,KREDİLER HAKKINDA BİLGİ VERİLDİ

 

 

1 -6 Haziran 2020 tarihlerinde gerçekleştirilen meslek komite toplantılarında; dünyaya hızla yayılan Koronavirüs (Covid-19) salgının Türkiye’de tespit edilmesinin ardından ekonomik sektörel etkileri ve komitelerin bu süreçte çalışmalarının değerlendirilmesi. Polatlı Ticaret Odası’nın Koronavirüs’e karşı aldığı tedbirler hakkında komite üyelerine bilgi verilmesi. Kredi Garanti Fonu (KFG), nefes kredisi, can suyu kredilerinin detaylarının görüşülmesi gibi maddeler ele alındı.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu