Beypazarı İlçesinde Yaz Futbol Okulu Kursu Sertifikaları Verildi

Beypazarı İlçesinde Yaz Futbol Okulu Kursu Sertifikaları Verildi

Beypazarı ilçesinde, Belediye ve Beypazarı gençlik Spor kulübü işbirliği ile düzenlenen yaz dönemi futbol kursuna katılan çocukların sertifikaları verildi.

Yaşar Tonbak / Ankara (BHA)-

Gazipaşa Mahallesi yanında bulunan Ferhat Yoğmurdeğer Spor tesislerinde düzenlenen sertifika törenine Belediye Tuncer Kaplan, katılırken çocukların sertifikaları da Kaplan tarafından verildi.

Belediye Başkanı Tuncer Kaplan, kendisinin göreve geldiği andan itibaren belediye olarak, yaz spor okullarına önem verdiklerini ve yaz aylarında bu kursları açtıklarını söyledi.

Kursların düzenlenmesinin akabinde çocuklara spor konusunda eğitimler veren Ferhat Yağmurdeğer Spor kulübü ve belediye antrenörlerine teşekkür ettiğini belirten Belediye başkanı Kaplan, “Yaz spor okullarında çocukların yeteneklerini keşfedip, ilgili alanlara yönlendiriyoruz. Genelde talep Futbol oluyor buna da çocuklarımız çok ilgi gösteriyorlar” dedi.

Yapılan sertifika töreninde, Yaz spor okullarına katılan 250 dolayında öğrenciye sertifikaları verilirken, belediye başkanı çocuklarla toplu olarak fotoğraf çektirirken, “hepinizi kucaklıyorum” ifadesinde bulundu.

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu