Beypazarı İlçesinde Okullarda TÜBİTAK 4006 Bilim fuarı açıldı

Beypazarı İlçesinde Okullarda TÜBİTAK 4006 Bilim fuarı açıldı

Yaşar TONBAK/ ANKARA-BHA

Beypazarı İlçesinde bulunan okullardan Akşemseddin Ortaokulu ve Eti soda Özel Eğitim Uygulama okullarında TUBİTAK 4006 Bilim Fuarı açıldı.

TUBİTAK 4006 bilim fuarının açılışına Kaymakam Vedat Yılmaz, belediye başkanı Özer Kasap, İlçe Milli Eğitim Müdürü Adem Uslu, şube müdürleri ve okul müdürleri katıldı.

Açılış kurdelelerini kaymakam, belediye başkanı, okulun çocuklarıyla birlikte yaptı.
Akşemseddin Ortaokulu bahçesinde düzenlenen TUBİTAK 4006 bilim Fuar’ına ailelerde ilgi gösterdi.
Eti Soda özel eğitim uygulama okulunda ise, okulun salonlarında düzenlenen TUBİTAK 4006 Bilim fuarında, öğretmenleri desteğinde öğrenciler, Sayı ağacı, Atık Malzemelerle neler Tasarlanır, Yumurta Kabuğunun Mucizesi, Selamlaşalım, Sağlıklı Kahvaltı, Çevremiz, Sevimli Hayvan Dostlarımız, Güneş, Dünya ve Ay sistemi gibi ve dünyaca bilinen fıkralarıyla öne çıkan Nasrettin Hoca, adında projelerden oluşan bilim sergisi oldukça beğeni aldı ve stantlarının başında duran ve çalışmalarını anlatmaya çalışan öğrencilerin sevinçleri yüzlerinden okunuyordu.

Kaymakam Vedat Yılmaz, çocukların elinden tutulduğunda neleri başardığını gördüklerini ve başarıların devamını dilediklerini söyledi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Adem Uslu, okulların yıl sonuna doğru yaklaştıkça, yıl boyunca yaptıkları çalışmaların sergilenmesinin süreceğini kaydetti.

Kaymakam Vedat Yılmaz, Belediye başkanı Özer Kasap, TUBİTAK bilim fuarını gezmelerinin ardından, okul yönetimlerine ve öğretmenleri ile öğrencilerine teşekkürlerini sundu.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu