Belediye başkanına hayırlı olsun ziyaretleri sürüyor:

Beypazarı Belediye başkanına Hayırlı olsun ziyaretleri sürüyor:

featured

Yaşar TONBAK/ ANKARA BHA

Beypazarı belediye başkanlığın seçilen Dr. Özer Kasap’a toplumun her çevresinden hayırlı olsun ziyaretleri sürüyor.
Ramazan ayının ve bayramın ardından seçimin ardından 15 gün geçmesine rağmen ilçenin yeni belediye başkanı Dr. Özer Kasap’a hayırlı olsun ziyaretleri sürüyor.
Belediye başkanlık makamında misafirlerini ve yada hayırlı olsun dileğinde bulunma ziyaretinde bulunan vatandaşları kabul eden Belediye başkanı Kasap, toplumun her kesimini kucaklayarak, “hoş geldiniz” diyerek karşılıyor.
Ziyaretçilerine, çay ikramında bulunan Yeni belediye başkanı Dr. Özer Kasap, ziyaretlerin ve hayırlı olsun dileklerinin ardından icraatlara başlayacaklarını ve Beypazarı’nın kaybedecek vakti olmadığını kaydetti.
Halk Eğitim merkezi müdürü ekip olarak ziyarette bulundu:
Halk Eğitim merkezi müdürü ekibiyle birlikte ziyarette bulunduğu belediye başkanına ziyaretlerin anısının Halk Eğitim merkezinde yapılan tablolardan hediye etti ve hayırlı olsun dileklerinde bulundu.
H.E.M. Müdürü Göbütoğlu, Belediye başkanı Dr. Özer Kasap’ı H.E.M Müdürlüğünün yaptığı çalışmalar hakkında bilgilendirirken, Beypazarı halk eğitim merkezi müdürlüğünün çalışmaları bir çok yerde göz doldurmakta olduğunu aktardı.

Belediye başkanına hayırlı olsun ziyaretleri sürüyor:

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu