Belediye Başkanı Tuncer Kaplan: ”Doruk Madencilik Çalışanlarının Yanındayız”

Belediye Başkanı Tuncer Kaplan: ”Doruk Madencilik Çalışanlarının Yanındayız”

Yaşar Tonbak /ANKARA  (BHA)-

Beypazarı belediye başkanı Tuncer Kaplan, bu gün sabah saatlerinde çalıştıkları firmada, grev kararı alan Doruk madencilik çalışanlarını çalıştıkları alanda ziyaret ettiğini bildirdi.

Çok sayıda çalışanının bulunduğu Mihalıçcık ilçesi Adularya, Doruk Madencilik işletmesinde bu gün itibariyle grev kararı alan, Türkiye Maden İşçileri Sendikası Orta Anadolu Şubesi, bu gün sabah saat 08.00’da itibariyle Doruk Madencilik İşletmesi önünde eyleme başladı.

Belediye Başkanı Tuncer Kaplan, firmada çalışanlarının %75’nin Beypazarı İlçesinden gidip geldiği maden işçilerini ziyaret ederek Sendika şube başkanı Talih Kocabıyı’tan, konu hakkında bilgi aldığını ve konuyu da ilgili makamlara taşıyarak, maden işçilerinin yanında olduklarını bildirdi.

AK Parti Beypazarı İlçe başkanı Mehmet Gökgöz ile birlikte Doruk Madencilik sektöründe yaşadıkları sıkıntılar nedeniyle, Madencilerin durumları hakkında bilgi aldıklarını belirten Belediye başkanı Tuncer Kaplan, “Madenci kardeşlerimiz dinledik. Sendikacıları dinledik. İstişarelerde bulunduk. Sorunlarının çözümü noktasında yanlarında olduğumuzu kendilerine ifade ettik” dedi.

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu