BAŞKAN YAVAŞ 12 YAŞINDAN KÜÇÜK ÇOCUĞU OLAN PERSONELLERİN İZİNLERİNİ UZATTI

Dün akşam saatlerinde Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin KOCA ve Milli Eğitim Bakanı Ziya SELÇUK ülkemizde etkisini gösteren COVİD-19 virüsü ile ilgili açıklamalarını yapmak üzere kameralar karşısındaydı. 

Uzaktan eğitimin 30 Nisan’a kadar uzatıldığını duyuran Milli Eğitim Bakanı Selçuk: “30 Nisan’a kadar okullarımızın tatil olması, uzaktan eğitimin devam etmesi konusunda bir karar söz konusu” açıklamasında bulundu.

 

Daha önce yapılan açıklamalar ışığında Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur YAVAŞ okulların tatil olmasında dolayı 12 yaşından küçük çocuğu olan belediye, bağlı kuruluşlar ve iştiraklerinda çalışan annelerin idari izinli sayılacağını duyurmuştu. Uzaktan eğitimin dün 30 Nisan’a kadar uzatılmasının ardından Başkan YAVAŞ Twitter üzerinden;

 

 

“Kıymetli mesai arkadaşlarım;

Milli Eğitim Bakanlığı kararına göre; 30 Nisan’a kadar eğitime ara verilmesi sebebiyle belediyemiz ve bağlı kuruluşlarında 12 yaşından küçük çocuğu olan personelimizin izinleri de 30 Nisan’a kadar uzatılmıştır. Bilginize sunarım.” diyerek izinlerin uzatıldığını duyurdu.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu