Başkan Müftüoglu Yoğun İlgiye Teşekkür Etti

 

Başkan Müftüoglu Yoğun İlgiye Teşekkür Etti

Cumhuriyetimizin kuruluşunun yüzüncü yıl dönümü dolayısıyla gerçekleştirilen 100.yıl Cumhuriyet Bisiklet Turnuvası 784 kilometre yolda hayat buldu. ‘Milli Mücadele’ yolu olarak adlandırılan güzergah boyunca vatandaşlar sporculara alkış ve bayrakları ile tezahüratta bulundular.

BHA-Ercihan Çakmak

Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı himayelerinde gerçekleşen yarışlara 16 ülkeden toplam 100 sporcu katılarak mücadele verdi. Sivas’tan başlayıp Amasya, Tokat, Samsun, Çorum, Çankırı ve nihayetinde Başkent Ankara tamamlanan yarışlara Türkiye’den ve dünyadan büyük ilgi gösterildi. Sporcular Sivas’tan Sivas Ağırlaması halk oyunu ile uğurlandı . Başkent Ankara’da ise Ulus’ta yapılan törende Ankara Seymenleri tarafından karşılandı.

42 milyon 500 bin medya erişimi ile adeta rekor kıran yarışlar sonrası Türkiye Bisiklet Federasyonu Başkanı ve aynı zamanda Balkan Ülkeleri Bisiklet Birliği Başkanı Emin Müftüoğlu bu ilgiden dolayı teşekkür üzerine kamuoyuyla paylaştı.

Müftüoğlu’nun Teşekkür Açıklaması

Bisiklet Federasyonu Başkanı Emin Müftüoğlu teşekkür açıklamasında “Türkiye Bisiklet Federasyonu spor alanında başarılı organizasyonlar yaparken aynı zamanda tarihe yolculukta geçmiş ve geleceğe sahip  çıkıyor. Spor alanındaki başarısını organizasyon başarısı ile taçlandırıp ülkemizin ve illerimizin tanıtımına büyük destek sağlıyor. Bu yüzden bisiklet teknolojinin önünde ilk günkü zirvesini koruyor.

Federasyonumuzun Cumhurbaşkanımız himayesinde düzenlediği Cumhuriyetimizin 100. Yılı Bisiklet Turu, etap ve güzergah anlamında ve seçilen milli mücadele yolları anlamında 100. Yılda büyük ilgi ile takip edilmiş ve halkımız tarafından ellerinde Ayyıldızlı bayrağımızla çoşkuyla karşılanmıştır.

Bu konuda elimize ulaşan resmî veriyi sizlere paylaşmak istiyorum.100. YIL CUMHURİYET BİSİKLET TURU MEDYA YANSIMASI ÖZETİ

20 Temmuz-5 Ağustos

17 Gün

19 Basın Bülteni

222 Yazılı Medya

137 TV

3213 Online Medya

Toplam 3.572 Haber Yansıması bunun karşılığında

*42.543.019 Toplam Erişim sağlanmıştır.

Gösterilen bu teveccühe çok teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu