Başkan Köse, İtfaiye Haftası’nda personelle bir araya geldi

GİRESUN-BHA

Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse, İtfaiye Haftası dolayısıyla fedakârca görev yapan itfaiye personeliyle yemekte bir araya geldi. Kale Sosyal Tesisleri’nde düzenlenen program samimi bir atmosferde geçerken, Köse personelle tek tek ilgilenip sohbet etti.

Programda, itfaiye teşkilatının görevleri ve sunduğu hizmetler ele alındı. Başkan Köse, itfaiyecilere özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ederek, “Yangın, doğal afet ve birçok acil durumda en ön safta görev yapan tüm itfaiyecilerimize minnettarız. Cesaretiniz ve kararlılığınız sayesinde vatandaşlarımız kendini güvende hissediyor. Bir insanın hayatını kurtarmak için kendi canınızı hiçe sayıyorsunuz. Hepinize bu zorlu görevinizde kolaylıklar diliyorum. Her zaman yanınızdayız” ifadelerini kullandı.

Etkinlikte ayrıca, başarılı çalışmalarıyla öne çıkan 5 itfaiye personeline teşekkür ve başarı belgesi verildi.

Programa Belediye Başkan Yardımcıları Fazıl Hıdımoğlu, Mehmet Ali Akten, Özer Pazarlı ve Gizem Kılıç ile Belediye Başkan Vekili Erkan Hacak da katıldı.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu