Başkan Demir’den İş İnsanlarına ‘Serhat Ardahanspor’ Çağrısı

Başkan Demir’den İş İnsanlarına ‘Serhat Ardahanspor’ Çağrısı

Toparlanma sürecine giren Serhat Ardahanspor’da bir taraftan kongre hazırlığı sürerken, diğer taraftan da konaklama, teknik ekip ve futbolcu çalışmaları devam ediyor.

Serhat Ardahanspor’un yükünün bir kişinin omuzunda olmaması gerektiğine dikkat çeken Ardahan Belediye Başkanı Faruk Demir, “İlimizi Bölgesel Amatör Ligi Bal’da temsil eden Serhat Ardahanspor hepimizin takımıdır. Önceki dönemlerde Sedat Sural, Eray Kayatürk, Özer Kutlu Ünal, Fakir Yılmaz Fevzi Bozkurt, Aykut Karagöz, Murat Gökdemir ve Hilmi Topçu Serhat Ardahanspor için emek harcadı. Kulübümüzün önümüzdeki günlerde kongresi var, Başkan adayı olacak arkadaşlara başarılar diliyorum. Belediye olarak üzerimize düşen görevi kanunun elverdiği ölçüde yerine getirmeye devam edeceğiz. Ancak, Serhat Ardahanspor için bir komite kurulmalı, Belediye, Milletvekilleri, STK Başkanları ve iş insanlarının ortak hareket ederek bu yükü hep birlikte omuzlamalıyız, aksi takdirde bu işi bir kişinin sırtına yüklediğimizde iş yürümüyor” dedi.

Ardahanlı 30 iş insanına ihtiyaç duyulduğunu da aktaran Başkan Demir, her ay düzenli bir ödeme planı ile Serhat Ardahanspor’un başarıya ulaşacağını sözlerine ekledi.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu