ANTRENÖR TALEBİ KABUL GÖRMEDİ

Ankaragücü yönetimi, takımın başına getirmeyi düşündüğü teknik direktörlerle ilgili çalışmasını yürütürken, ilk etapta iki isimle görüşme gerçekleştirildi. Sarı-lacivertliler, geçmişte Ankaragücü’nün en uzun süre formasını giyen, kaptanlığını yapan ve teknik direktörlük koltuğunda oturan ismi Hakan Kutlu ile yine geçmiş dönemde Ankaragücü’nde Teknik Direktörlük görevinde bulunan Mesut Bakkal ile temas kurdu.

 

 

Yönetim cephesi, hem kendi şartlarını sunup hem de karşı tarafın taleplerini dinlerken, görüşme yapılan teknik adamlardan Bakkal’ın “İster benimle, ister başka bir teknik direktörle anlaşma sağlayın, kararınıza saygı duyarım. Ancak, kararınızı bir önce verin ve hafta sonu oynanacak kritik maçta yedek kulübesinde anlaşma sağladığınız yeni teknik direktörünüz olsun. Zorlu maça, yeni teknik ekibin motivasyonu ve enerjisi ile çıkın” dediği öğrenildi. Sarı-lacivertli ekipte, yöneticilerin bir bölümünün Kutlu, bir bölümünün Bakkal’ın göreve getirilmesi fikrinde olduğu, taraftarların ise Hakan Kutlu ismi üzerinde yoğunlaştığı belirtiliyor. Yönetim cephesinde, yapılacak hamle kritik önemde, değerlendirmesi yapılıyor.

 

 

ELİMDE SİHİRLİ DEĞNEK YOK

 

 

Yapılan görüşmelerde Mesut Bakkal’ın takımın kadro yapısı ile yaptığı değerlendirme sonrasında, “Puan cetvelindeki durum ortada. Bu tablo, bazı şeylerin iyi gitmediğini, bazı şeylerin düzeltilmesi gerektiğini gösteriyor. Daha önce de benzer şartlarda olan takımlarda görev aldım. Böyle durumlarda neler yapılması gerektiğini tecrübe etmiş bir teknik adamım. Ancak benim de elimde sihirli değnek yok. Puan krizinden çıkmak için çalışmak, özverili olmak, disiplinli olmak ve birlikte hareket etmek önemli. Ara transfer döneminde eksiklerin de giderilmesi gerekir. Ankaragücü’nün puana, morale aynı zamanda sorunu çözecek oyunculara da ihtiyacı var” dediği öğrenildi.

 

 

Bakkal ile yapılan görüşmelerde, Ankaragücü’nün daha önce Zonguldak Kömürspor’da çalışırken, anlaşma sağlanıp Trabzonspor maçında teknik sorumlu olarak sahaya çıkarılan ismi Mustafa Dalcı’nın, beraber çalıştığı antrenörler Murat Erbasan ve Fatih Demir’i, Bakkal’ın yardımcı ekibine dahil etme talebinde bulunduğu öğrenildi. Bakkal’ın bu teklife “Benim ekibim var ve yardımcılarım belli. Sizin önerdiğiniz isimleri ekibime alamam. Ya bana bir daha böyle bir öneri sunmayın ya da yardımcı antrenör olarak belirttiğiniz isimleri yanına alacak bir teknik direktör ile anlaşın” dediği ileri sürüldü.

 

 

Ankaragücü yönetimi bir süre önce Dalcı’nın, Zonguldak Kömürspor’da çalıştığı dönemde ekibinde bulunan Murat Erbasan’ı takım antrenörlüğüne, geçen sezon Ankaraspor’da birlikte çalıştığı Fatih Demir’i ise kaleci antrenörlüğüne getirmişti.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu