ANKARAGÜCÜ SIRALAMADA SONUNCU

Süper Ligde 5 hafta geride kalırken, bir maç eksiği ile topladığı bir puanın ardından sıralamada son basamakta kalan Ankaragücü’nde moraller bozuk. Sarı-lacivertli taraftarlar, yapılan transferlere rağmen istenilen sonuçların alınamamasından duyulan rahatsızlığı soysal medya ortamlarına taşırken, eleştiriler teknik direktör Fuat Çapa ve futbolcular üzerinde yoğunlaşıyor.

 

 

Sarı-lacivertli ekibin Başkanı Fatih Mert, yaptığı açıklamada Teknik Direktör Fuat Çapa ile yola devam edeceklerini belirtip, “Bizim kafamızda asla teknik adam değişikliği gibi bir düşünce yok” diye konuştu.

 

 

LİGDE KALMA KARARI ÇOK ÖNEMLİ

 

Geride kalan süreçte 4 maç oynadıklarını hatırlatan Mert, şöyle konuştu:

 

 

“Bu 4 maçta 1 beraberlik aldık ve üçünü kaybettik. Çaykur Rizespor maçını herkes izledi. O müsabakadeki yenilgiyi, hocaya ve futbolculara yazmak kolay değil. Şu anda bir teknik ekip değişimini asla düşünmüyoruz. Yönetim olarak böyle bir görüşümüz ve düşüncemiz yok. Başarılı olmayı hedefliyoruz bunun için de sağlam bir temel atmak istiyoruz, sabredilmesi lazım. Ligde kalma kararı Ankaragücü için hayatı bir karar oldu. Farklı kararlar alıp, hata yapmak istemiyoruz. Aksaklıklar muhakkak var ancak zaman içerisinde bunlar giderilecektir. Şu an için hoca değişikliği gündemimizde yok. İnşallah değiştirmeden de ligi böyle bitiririz.”

 

 

5 KİŞİNİN TESTİ POZİTİF ÇIKTI

 

 

Mert, sarı-lacivertli ekipte koronavirüs test sonucu pozitif çıkan oyuncular ile ilgili olarak da şu bilgileri verdi:

 

 

“Önceki akşam 2 futbolcumuzun rahatsızlık belirtileri oldu ve kulüp doktorumuzla konuşular. Kulüp doktorumuz rahatsız olduğunu belirten kişilere test yaptırdı. Hasta olan 5 kişiye test yapılıyor ve o 5 kişinin testi de pozitif çıkıyor. Çaykur Rizespor maçından önce yapılan testler negatifti. Bu yeni bir olay. Dün sabah saat 10’da kulüpte herkes test oldu. Pozitif test sonuçları geldiğinde takım idmandaydı. Oyuncular psikolojik olarak tabii ki etkilenmiştir. Virüsü nereden kaptıklarını bilmiyorum. Çok ağrıları. Testi pozitif çıkanlardan biri, antrenman yapabilirim bile dedi.”

 

 

Ankaragücü’nün hafta sonunda kendi evinde oynayacağı Atakaş Hatayspor maçı, rakip takım da çok sayıda pozitif vaka olduğundan, Türkiye Futbol Federasyonu tarafından ileri bir tarihe ertelenmişti.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu