ANKARAGÜCÜ: 1 – GALATASARAY: 0

Şampiyonluk yarışında havlu atan, üst üste puan kayıplarıyla üçüncülük yarışında da ağır yara alan Galatasaray, Süper Lig’in 32. haftasında kümede kalma savaşı veren Ankaragücü’ne deplasmanda 1-0 yenildi. Ev sahibi ekibin galibiyet golünü 62. dakikada penaltıdan Scarione kaydetti. Bu sonucun ardından 8 haftadır kazanamayan Cimbom, 52 puanda kaldı. Son sıradaki Başkent ekibi ise 29 puan yükseldi.

 

 

 

8 MAÇTIR GALİBİYET YOK!

 

Galatasaray, Süper Lig’de yaptığı son 8 maçta galibiyet elde edemedi. Sarı-kırmızılılar 1 Mart’ta 3-0 kazandığı Gençlerbirliği müsabakasından sonra çıktığı 6 lig müsabakasında Demir Grup Sivasspor, Beşiktaş, Gaziantep FK ve Medipol Başakşehir ile berabere kalırken, Çaykur Rizespor, Trabzonspor, Aytemiz Alanyaspor ve Ankaragücü’ne mağlup oldu.

 

 

TERİM’İN EN KÖTÜ SERİSİ

 

Galatasaray’da teknik direktör Fatih Terim, sarı-kırmızılı takımdaki kariyerinde ilk kez üst üste 8 lig maçında galibiyet göremedi. Bundan önceki en kötü seriyi 2003-2004 sezonunda yaşayan Terim, 13 ile 18. haftalar arasında 6 maç üst üste galibiyet elde edememişti. Fatih Terim yönetimindeki Galatasaray, söz konusu süreçte üçer beraberlik ve yenilgi yaşamıştı.

 

 

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu