ANKARA KENT KONSEYİNİN 10. YÜRÜTME TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

ANKARA KENT KONSEYİNİN YÜRÜTME KURULUNUN 10. OLAĞAN TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

  Ankara Kent Konseyi Yürütme Kurulu Toplantısı, Ankara Büyükşehir Belediyesi Kabul Salonunda gerçekleştirildi. Söz konusu toplantıya, Ankara Kent Konseyi Başkanı Halil İbrahim Yılmaz, Kent Konseyi Yürütme Kurulu üyeleri ile Engelli ve Bisiklet Meclisi koordinatörleri katıldı.
Ankara Kent Konseyi bünyesinde oluşturulan çalışma gruplarının sözcüleri ile 20 Şubat 2020 tarihinde gerçekleşen Ankara Kent Konseyi Yönerge Çalıştayı hakkında Doç.Dr Savaş Zafer Şahin bilgilendirme yaptı. Anılan yönergenin, yürütme kurulu üyeleri tarafından incelenip onaylanmasından sonra 26.02.2020 tarihinde kent konseyinin internet sitesinde yayınlanmasına karar verildi.

  Ayrıca, 29 Şubat 2020 tarihinde gerçekleştirilecek olan Ankara Kent Konseyi 3. Olağan Genel Kurulu ve aynı tarihte düzenlenecek opera konseri ile ilgili gerekli değerlendirmeler yapıldıktan sonra gündemde yer alan diğer maddeler ele alındı.
Engelli Meclisi koordinatörü Ersan Petekkaya’nın “21 Mart Dünya Down Sendromlular Günü”nde yapılması planlanan etkinliklere ilişkin sunumunun ardından yürütme kurulu üyelerinin tavsiyesi ile “Eğitim Çalışma Grubu”,“Hayvan Hakları Çalışma Grubu” ve “Sosyal İnovasyon Çalışma Grubu” başlıklı 3 yeni çalışma grubu kurulması yönünde karar alındı.

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu