Ali Hoca Bütün Taktir Haklarını Eyüpspor’dan Yana Kullandı

Eyüpspor maçının ardından açıklamalarda bulunan Gençlerbirliği Teknik Direktörü Sinan Kaloğlu basın toplantısı düzenledi. Kaloğlu, “Ali Hoca ve ekibi VAR’daki arkadaşlar bütün taktir haklarını Eyüpspor’dan yana kullandı” dedi.

featured

Sinan Kaloğlu: Ali Hoca Bütün Taktir Haklarını Eyüpspor’dan Yana Kullandı

Tahsin KEMER / ANKARA

Trendyol 1. Lig’in 5. haftasında Gençlerbirliği ile Eyüpspor karşı karşıya geldi. Eyüpspor rakibi deplasmanda 3-1 mağlup etti.

Maçın ardından Gençlerbirliği Teknik Direktörü Sinan Kaloğlu, önemli açıklamalarda bulundu.

O Pozisyon Gol Olsaydı Daha Morallenmiş Bir Gençlerbirliği Olacaktı

Sinan Kaloğlu’nun açıklamaları şöyle:

Öncelikle karşılaşmada 3 puanı alan Eyüpspor futbolcularını, teknik ekibini kutluyorum. Güzel, çekişmeli bir karşılaşma oldu. Kendi oyuncularımı tebrik ediyorum. Çok iyi mücadele ettiler. Maçı çevirmek için her şeyi yaptık ama bazı parametrelerde başarılı olamadık. Maça iyi başladık, aslında çalıştığımız şekilde golü de bulduk. Maalesef üst üste 2 tane gol bize yakışmayan gol yedik. Bizi demoralize etti. İkinci yarı baskılı oynadık, pozisyonlar bulduk atabilirdik. Maçın bir kırılma anı var. 2-1 iken benim görüşüm top çıkmadı ama maalesef bugün Ali Hoca ve ekibi VAR’daki arkadaşlar bütün taktir haklarını Eyüpspor’dan yana kullandı. Onlara şiddetle şunu öneriyorum. Bu maçı alıp izlesinler. Kendi kişisel gelişimi için önemli. Bizde kendimizi geliştirmek için maçları izliyoruz, analiz yapıyoruz. Onlar da yapsın. O pozisyon gol olsaydı daha morallenmiş bir Gençlerbirliği olacaktı.

Sinan Kaloğlu: Ali Hoca Bütün Taktir Haklarını Eyüpspor’dan Yana Kullandı

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu