Ak Parti Balıkesir Milletvekilleri Hemşehrilerinin Yanında



Balıkesir AK Parti Milletvekilleri İsmail Ok, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Belgin Uygur ve AK Parti Balıkesir Milletvekili Mustafa Canbey, Balıkesirli hemşehrilerini yalnız bırakmıyorlar. Aşure hayrından, pazar yeri esnaf ve vatandaşlar ziyaretlerine, düğünlere, nişanlara her yere yetişerek vatandaşlar ile bir araya geliyor.

featured

Ak Parti Balıkesir Milletvekilleri Hemşehrilerinin Yanında

Pervin BÖLÜKBAŞI/ BALIKESİR – BHA

Bugün Balıkesir Karesi ilçesi Karizma Pazar yerindeki esnafları ziyaret eden vekiller büyük sevgi seli ile karşılandı. Balıkesirli hemşehrini bir gün yalnız bırakmayan vekiller vatandaşlara hayırlı ve bereketli kazançlar diledi.

Balıkesir Milletvekili Mustafa Canbey;” Toplumumuzun temel direklerinden olan esnaflarımızın her daim yanlarında olmaya ve destek vermeye devam edeceğiz” dedi.

Balıkesir Sebze ve Meyveciler Odası ile Karesi Belediyesi’nin beraber düzenlediği aşure hayrına katılan vekiller kendi elleriyle vatandaşlara aşure ikram ettiler.

Karesi Belediye Başkanı Dinçer Orkan, Sebze ve Meyveciler Esnaf Odası Başkanı Nurullah Bozkır yer aldığı aşure hayrı büyük ilgi gördü.

Balıkesir AK Parti Milletvekilleri Canbey;” Sevgi dolu ellerle yapılan aşurenin lezzeti kadar, dayanışma ve birlik duygusu da ruhumuzu doyurdu. Rabbim yapılan hayırları kabul eylesin inşallah” diye konuştu.

Ak Parti Balıkesir Milletvekilleri Hemşehrilerinin Yanında

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu