Amasya’nın heyecanla beklenen ilk özel hastanesi açılıyor

Amasya’nın heyecanla beklenen ilk özel hastanesi açılıyor

Betül Yılmaz/AMASYA-BHA

Amasya’nın açılacak olan ilk özel hastanesi, Özel KOLMED Hastanesi basın mensuplarına tanıtıldı.

Yerel ve ulusal basın mensupları ile bir araya gelen hastane yönetimi, Amasya’nın uzun yıllardır beklediği proje olan Özel KOLMED Hastanesinde bir hafta içinde hasta kabulüne başlanacağını duyurdu.

Tanıtım toplantısının açılış konuşmasını yapan hastane genel müdürü Sedat Ertürk, basın mensuplarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutlayarak, Özel KOLMED Hastanesi’nin Amasya’ya hayırlı uğurlu olmasını diledi.

Hastane Başhekimi Prof. Dr. Servet Kayhan ise, “Öncelikle Amasya’ya böyle büyük bir sağlık hizmeti kazandıran Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın Muharrem Kol’ a teşekkür ederim. Özel KOLMED Hastanesi için emek harcaması ve kazançları buraya yönlendirmesi, gerçekten takdire şayan bir çaba. Sağlık hizmeti kutsal bir görevdir. Teknolojinin son imkânlarını kullanarak büyük bir yatırım yaptık ve Amasya’ya bu hizmeti sunmak için çaba harcadık. Hedefimiz yüzde yüz hasta memnuniyeti ilkesiyle çalışmak ve Amasya’yı sağlık turizmi açısından da güçlendirmek” şeklinde konuştu.

Özel KOLMED Hastanesi ve Kol İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Muharrem Kol, konuşmasına basın mensuplarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü kutlayarak başladı.

“Özel KOLMED Hastanesi olarak, şehrimizin sağlık sektöründe yeni bir dönemi başlatmak üzere kapılarımızı açıyoruz. Geniş poliklinik hizmetleri, tecrübeli hekimler, modern ameliyathaneler, güncel radyoloji ve laboratuvar olanakları ile donatılan Özel KOLMED Hastanesi, modern tasarımı ve son teknoloji ekipmanlarıyla Amasya’ya ve çevresine üst düzey sağlık hizmeti sunmayı hedefliyoruz.

Resmi ve bürokrasi işlemleri tamamlanmadığı için beklemek zorunda kaldık. Hastanemizde her şeyimiz hazır, bir kaç gün içerisinde hasta alımına başlamak istiyoruz” ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından hastane yönetimi tarafından basın mensuplarına hastanedeki bölümler ve poliklinikler tanıtılarak bilgiler verildi.

Özel KOLMED Hastanesinde İlk etapta açılacak olan bölümler şunlar:

Acil Servis, Anestezi ve Reanimayon, Beslenme ve Diyetetik, Biyokimya, Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları, Dermatoloji, Enfeksiyon Hastalıkları ve Klinik Mikrobiyoloji, Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon,Gastroenteroloji Göğüs Hastalıkları, İç Hastalıkları, Kardiyoloji, Nöroloji,Psikoloji, Psikiyatri, Medikal Estetik, Beyin ve Sinir Cerrahisi,Kulak Burun Boğaz Hastalıkları, Kadın Hastalıkları ve Doğum,Ortopedi ve Travmatoloji, Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi,Üroloji, Genel Cerrahi, Göz Hastalıkları

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu