Beypazarı’nda sonuç belli oldu, Özer Kasap kazandı

CHP’nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mansur Yavaş’ın ilçesi olan Beypazarı’nda kesin olmayan seçim sonuçlarına göre CHP adayı Özer Kasap kazandı.

ABB Belediye Meclis Üyesi Atilla Çelik, Kasap’ın kazanmasıyla ilgili şu açıklamayı yaptı:

“Yalnızca Ankara’ya değil, Türkiye’ye belediyecilik dersi veren, milyonlarca insanın örnek aldığı, Türkiye’nin gururu Ankara’nın Başkanı Kıymetli Büyüğümüz Mansur Yavaş’ın yanında yer almaktan asla vazgeçmedim, bizim gördüğümüz ve inandığımız değerleri bugün tüm Türkiye görüyor ve saygı duyuyor.  Memleketimiz Beypazarı da herkese kendi evladına sahip çıktığını gösterdi. Beypazarı’nın yiğit ve mert insanlarının teveccühü ile kısa bir aranın ardından belediye yönetimi tekrar emin ellerde.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Mansur Yavaş’ın açtığı yolda yürümeyi kendine şiar edinen Dr. Özer Kasap Beypazarı Belediye Başkanı oldu. Bizim sevdamız Mansur Yavaş sevdasıdır, bizim sevdamız Beypazarı sevdasıdır. Verdiğimiz onca mücadele, atılan iftiralar, birleşe birleşe çoğalan şer odaklarına rağmen Beypazarı kazandı. Çıktığımız bu yolda karşımıza çıkan tüm engelleri birlikte aştık. Halkımızdan aldığımız gücü, halkımız lehine kullandık. İnanıyorum ki Dr. Özer Kasap başkanımızla birlikte Beypazarı’na artık huzur, adalet , şeffaf belediyecilik ve hizmet gelecek.

Artık bütün şehir elele vererek ilçemizi kalkındıracağız, yapılacak yatırımlarla ekonomimizi büyüteceğiz, gönüllere dokunan projeleri Beypazarı’nda da gerçekleştireceğiz. Bu vesile ile bizlere inanan ve güvenen tüm hemşerilerimize sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Üç aydır dillere pelesenk olan sloganımız buraya da çok yakışacak. Artık “az laf çok iş”  diyoruz ve Beypazarı için çalışmaya başlıyoruz. Aramızda kalsın; çalmadık, çalıştık! çaldırmadık, kazandık”

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu