Cumhurbaşkanı Erdoğan Kaymakamlık Kursu Kura Töreni’nde Konuşuyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan Kaymakamlık Kursu Kura Töreni’nde Konuşuyor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde gerçekleşen 108’inci Dönem Kaymakamlık Kursu Kura Töreni’nde açıklamalarda bulunuyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıklamalarından önemli başlıklar şöyle:

”Yeni Kaymakamlarımıza görev yerlerinde ve meslek hayatlarında rabbimden muafiyetler diliyorum.”

”İlçelerde cumhurbaşkanı adına görev yapan en yüksek devlet memuru kaymakamlardır. Aldığınız eğitimlerin sizleri bu makama hazırladığını düşünüyorum.”

”Başarılarınızda şimdiye kadar hep ailelerinizi gururlandırdınız. Bundan sonraki başarılarınızla devleti ve milleti gururlandıracaksınız.”

”Şunu aklınızdan çıkarmayın; unvanlarımız ayrı olsa da hepimiz aziz milletimizin birer hizmetkarıyız.”

”Kaymakamın mesaisi olmaz, gecesi gündüzü olmaz, tatili, hafta sonu olmaz. Sabah 9 gibi işe başlayıp akşam kapısını çekip giden kişiden de yönetici olmaz.”

”Bizi temsilen görev yaptığınız ilçelerden günün 24 saati, haftanın 7 günü, günün 365 günü çalışmanızı bekliyorum. Ben cumhurbaşkanı olarak böyle çalışıyorum. Aksi türlü bu devlet yürümez.”

”Başka türlü ne milletle güçlü iletişim kurabilirsiniz, ne de geride hayırla, şükranla yad edilecek bir hayat bırakabilirsiniz”

”Vatandaşımızla olan ilişkilerinizde yetkilerinizden önce muhatabınızla olan görev ve yükümlülüklerinizi hatırınızda tutun. İnsanı yaşatmadan, devleti yaşatamayız.”

”Görevlerinizi yerine getirirken mali, hukuki ya da bürokratik sorunlarla karşılaşmanız tabiidir. Bunlar sizi yıldırmasın. Hedefe kenetlenmiş ok misali sorunlarınızı çözmeye çalışacaksınız.”

Ayrıntılar geliyor…

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu