Fenerbahçe mi Trabzonspor mu? Dev maç için nefesler tutuldu

Fenerbahçe mi Trabzonspor mu? Dev maç için nefesler tutuldu

BHA SPOR SERVİSİ

Trendyol Süper Lig‘in 11. haftası dev maça sahne olacak. Fenerbahçe ile Trabzonspor 4 Kasım Cumartesi saat 19.00’da Ülker Stadyumu’nda karşı karşıya gelecek.

Karşılaşmayı Zorbay Küçük yönetecek. Küçük’ün yardımcılığını Erdem Bayık ve Furkan Ürün yapacak. Müsabakanın dördüncü hakemi ise Sarper Barış Saka olacak.

Sezona çok iyi bir başlangıç yapan ve oynadığı 19 resmi karşılaşmanın tamamını kazanan sarı lacivertliler, Trabzonspor’u da mağlup ederek yoluna kayıpsız devam etmek istiyor.

Nenad Bjelica ile yollarını ayıran ve göreve Abdullah Avcı’yı getiren Trabzonspor ise Avcı yönetimde sahasında Alanyaspor’u 1-0 kazanırken deplasmanda F. Karagümrük ile deplasmanda 0-0 berabere kaldı.

Fenerbahçe defansında büyük eksiklikler var

Trabzonspor maçı öncesi Fenerbahçe‘de 6 oyuncunun sakatlığı bulunuyor.  Rodrigo Becao, Alexander Djiku, Serdar Aziz, Fred Rodrigues, Joshua King ve Mert Hakan Yandaş bu önemli maçta forma giyemeyecek.

Sarı lacivertlilerde özellikle savunma oyuncularının sakatlığı dikkat çekiyor. Rodrigo Becao, Alexander Djiku ve Serdar Aziz’in sakatlığında teknik direktör İsmail Kartal’ın Trabzonspor karşısında forma verebileceği tek defans oyuncusu Samet Akaydın bulunuyor.

İsmail Kartal’ın Samet Akaydın’ın yanında bek oyuncularından Jayden Osterwolde veya Mert Müldür’e şans vermesi bekleniyor.

Trabzonspor’da 3 eksikle İstanbul’da

Fenerbahçe maçı öncesi sakatlıkları bulunan Hüseyin Türkmen ve Orsic sakatlıkları nedeniyle Joaquin Fernandez ise hazır olmadığı için karşılaşmada forma giyemeyecek.

Muhtemel 11’ler

Fenerbahçe: Dominik Livakovic, Bright Osayi-Samuel, Samet Akaydın, Jayden Oosterwolde, Ferdi Kadıoğlu, İsmail Yüksek, Miha Zajc, İrfan Can Kahveci, Sebastian Szymanski, Dusan Tadic, Edin Dzeko.

Trabzonspor: Uğurcan, Mehmet Can, Rayyan, Denswil, Eren, Berat, Mendy, Visca, Abdülkadir, Fountas, Onuachu.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu