GENÇLERİN BAŞKENTİNDE SAHNE GENÇLERİN

Başkent Gençlik Meclisi ile Ankara Büyükşehir Belediyesi Kadın ve Aile Hizmatleri Daire Başkanlığı ortaklığıyla düzenlenen Başkent Gençlik Şenliği 17 Mayıs’ta Anıt Park’ta gerçekleşti.

Gençlik haftası münasebetiyle Gençlik Meclisi Başkanı Halil Ecer ve Kadın ve Aile Hizmetleri Daire şube müdürleri  Cumhuriyet’in kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün huzuruna Anıtkabir’e çiçek bırakmasının ardından Anıt Park’a geçildi. 

 

 

Başkent Gençlik Meclisi’nin Ankara’nın genç ruhuna dokunma şiarıyla başlattığı  “BİR GENÇLİK VAKASI” projesi ile Başkentli gençler Başkentteki tüm gençlerin katılabileceği sanat, kültür, spor ve akademik faaliyetleri hayata geçirmeye devam ediyor.

Başkent Gençlik Meclisi Başkanı Halil Ecer ve Ankara Büyükşehir Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Daire Başkanı Serkan Yorgancılar’ın açılış konuşmaları ile Gençlik Şenliği başladı. 

 

 

 

 

Başkent Gençlik Meclisi Başkente “Bir Gençlik Vakası” ile yeni bir soluk kazandırdı. Trio, fomget ve zumba etkinlikleriyle gençlerin doyasıya eğlendiği etkinliklte capueira gösterileri de gerçekleşti.  

 

 

Üniversite müzik topluluklarından SENSE8EVEN, Medipol Üniversitesi müzik grubu, TOBB ETÜ müzik topluluğu ve MENTRA OFFICIAL müzik topluluğu’nun verdiği konserler ile Başkent Gençlik Şenliği tamamlandı.

 

 

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu