YENİMAHALLE’DE YENİMEK YAZ KURSLARI BAŞLIYOR

Yenimahalle Belediyesi YENİMEK yaz kurslarına kayıtlar başladı. 7-12 yaş arası çocukların yaz dönemini eğlenerek öğrenmesi amacıyla kurulan YENİMEK yaz kurslarına start verildi.

19 Kurs Merkezinde verilecek yaz kursu eğitimi için kayıtlar 22 Haziran-30 Haziran arası YENİMEK kurs merkezlerinden yapılabilecek. Yenimahalle’de çocukların kişisel gelişimine ve donanımlı bireyler olarak yetişmesine büyük katkı sunan yaz kurslarında 1 Temmuz Perşembe günü eğitim başlıyor.

 

Yaz kursunda yok yok

Pandemi nedeniyle geçtiğimiz yıl ara verilen YENİMEK Yaz Kurslarında; El Sanatları, Yağlı Boya Resim, Seramik Biçimlendirme, Kurabiye ve Pasta Yapımı, Drama, Gitar, Bağlama, Keman, Piyano, Çocuk Korosu, Satranç gibi birçok branşta alanında uzman eğitmenler tarafından eğitim verilecek.

Yaz kursları aracılığı ile binlerce çocuğun yeteneklerini keşfetmesine olanak sağlayan Yenimahalle Belediyesi, Yenimahalleli çocukların keyifli bir yaz mevsimi geçirmesine fırsat sunuyor. Yaz kurslarına kayıt yaptırmak isteyen vatandaşlar 344 08 98 (6475 dahili numara) numaralı telefondan detaylı bilgiye ulaşabiliyor.

 

“Çocuklarımızın kişisel gelişimine önem veriyoruz”

2020 yılı Mart ayından bu yana kurs merkezlerinde eğitime ara verildiğini belirten Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, “Yenimahalle’de ilçe sakinlerinin eğitimi ve kişisel gelişimi her zaman ön planda tutuyoruz. YENİMEK Kurs Merkezleri aracılığı ile gencinden yaşlısına tüm ilçe sakinleri evlerinde kapalı kalmaktan kurtuluyor, kendini geliştirmek ve yeteneğini keşfetmek için fırsat buluyor. Geleceğin söz sahibi insanlarının Yenimahalle’den çıkmasını amaçlıyoruz. Çocuklarımız için hazırlanan yaz kursu eğitim programına büyük önem veriyoruz. İlçemize kazandırdığımız tüm yatırımlarda öncelik olarak çocuklarımızı ve kadınları görüyoruz. Bu anlayışla Yenimahalle’ye hizmet etmeye devam edeceğiz” dedi.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu