BAŞKENT DERYA ULUĞ İLE COŞTU

Ankara Büyükşehir Belediyesi, normalleşme sürecinin başlaması ile Başkentlileri  “Büyükşehir Parklarda” adlı konser programları ile buluşturmaya devam ediyor.  Altınpark’ ta gerçekleşen ve ünlü sanatçı Derya Uluğ’ un verdiği açık hava konserine Başkentliler yoğun ilgi gösterdi.

 

          Ankara Büyükşehir Belediyesi normalleşme sürecine geçilmesiyle birlikte “Büyükşehir Parklarda” adlı konser programlarıyla Başkentlilere müzik keyfi sunmaya devam ediyor.

          Işın Karaca ve İsmail Altunsaray’ın konserleri ile başlayan ve Melek Mosso ile devam eden  “Büyükşehir Parklarda”konser programlarının dördüncüsü Derya Uluğ ile sürdü. 17 Temmuz’da Altınpark’ta gerçekleşen Derya Uluğ’un konserine Başkentliler yoğun ilgi gösterdi.

 

 

ANKARA’YA SANATÇI AKINI

          Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı tarafından düzenlenen, ABB TV ve Büyükşehir Belediyesi sosyal medya hesaplarından canlı olarak yayınlanan açık hava konserine Derya Uluğ hayranları akın etti.

          Sesi, yorumu ve sahne performansıyla izleyenleri hayran bırakan Uluğ, sevilen şarkılarını Başkentliler için söyledi.

          Ankara’ya uzun zamandır ilk kez bu konser için geldiğini belirten sanatçı Derya Uluğ, “Çok uzun bir süre oldu. Birkaç gündür konserlerdeyim ancak ilk halk konserim olacak. Ankara’yı çok özlemiştim, uzun zamandır gelemiyorduk. Çok heyecanlıyım. Ankara Büyükşehir Belediyesine çok teşekkür ederim”  dedi.

 

 

BAŞKENT’TE MÜZİK DOLU AKŞAMLAR

Açık hava konserlerini aileleri ile birlikte izlemeye gelen ve coşku dolu anlar yaşayan her yaş grubundan Başkentliler de müziğe hasret kaldıklarını dile getirerek, yaz akşamlarının bu konserler sayesinde daha keyifli geçtiğini şu sözlerle ifade ettiler:

-Halil Sudere: “Şehir dışına çıkamıyorum, konserlere gidemiyordum. İlk konserim oldu. Ankara Büyükşehir Belediyesine çok teşekkür ederim.”

-Gökdeniz Öztürk: “Uzun bir aradan sonra ilk kez konsere geliyorum. Bu etkinliğin arkasında olan herkese teşekkür ederim.”

-Yusuf Dursun: “Mansur Başkanımıza buradan çok teşekkür ederim. Bizim gibi gençler için güzel etkinlikler hazırlıyor. Gerçekten evde çok sıkılmıştık. Gençler olarak başkanımıza bu etkinlik için teşekkür ederiz.”

-Pelin Başöngel: “İlk defa geldim. Çok eğlendim. Derya Uluğ sevdiğim bir sanatçı. Mansur Başkanımıza bu etkinlik için çok teşekkür ederim.”

-Zeynep Iğdır: “Hep görüyordum. Sosyal medyadan takip ediyordum. Çok özeniyordum, çocukları dışarı çıkaramıyorduk. Çok bunalmışlardı.  Bu konseri kaçırmayalım dedik, çayımızı aldık geldik. Çok teşekkür ederiz herkese. “

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu