ÜÇ PUAN ÖZ GÜVEN AŞILADI

Süper Lig’in 13. haftasında pazar günü MKE Ankaragücü’yle oynanacak başkent derbisi öncesi Gençlerbirliği Başkanı Murat Cavcav iddialı konuştu. Cavcav, ligde son iki maçta Aytemiz Alanyaspor ve BB.Erzurumspor’u yenerek kötü gidişatı durdurduklarını belirtti. Cavcav, şunları kaydetti:
 

“Hafta sonu Ankara futbolunun bayramı, derbi maçımız var. Çıkışımızı sürdürmek ve yukarılara bakmak adına bu maç bizim için hayati öneme sahip. Kazanmaya devam etmek istiyoruz. Pandemi koşulları hem bizi hem de hemşehrimiz Ankaragücü’nü çok etkiledi. Ankara futbolunun başarısını isteyen bir futbolseverin ricası olarak, lütfen çok dikkat edelim. Hem kendimizi, hem takım arkadaşlarımızı hem de takımımızı korumak için bu önemli dönemi azami dikkatle geçirelim.”
 

Lig lideri Aytemiz Alanyaspor’a ilk mağlubiyeti yaşattıklarını, zorlu Erzurumspor deplasmanında önemli bir 3 puan aldıklarını vurgulayan başkan Cavcav, “Aldığımız galibiyetler futbolcularımıza öz güven aşıladı. Son iki haftadır çok önemli iki maç kazandık. Beni alınan puanlardan çok iki maçta futbolcularımızın ortaya koyduğu istek, mücadele mutlu etti. Erzurumspor maçında mücadeleden kopmadık ve maçın son bölümlerinde de istediğimiz golü bulduk. Çıkışımız sürecek” değerlendirmesinde bulundu.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu