GENÇLERBİRLİĞİ – KONYASPOR

Süper Lig’de alt sıralardan uzaklaşma adına mücadele veren Gençlerbirliği ve Konyaspor, ligin 27. Hafta mücadelesi kapsamında karşı karşıya gelecek. İstatistiki bilgilere göre, Gençlerbirliği’nin Süper Lig tarihinde en az 10 kez konuk ettiği takımlar arasında en çok mağlup ettiği rakibi olan Konyaspor, bu mücadeleden 3 puan alabilmek için sahada olacak.

 

Yaklaşık 3 ay sonra sahaya çıkacak olan Gençlerbirliği ve Konyaspor, Eryaman Stadyumu’nda kozlarını paylaşacak. Lige ara verilmeden önce ağır yaralar alan Gençlerbirliği, Konyaspor karşısında 3 puan almak için büyük bir savaş verecek. 

 

Süper Lig’in 27. Hafta mücadelesinde Gençlerbirliği, Konyaspor’u konuk edecek. 14 Haziran Pazar günü saat 18.30’da oynanacak olan karşılaşma, Bein Sports HD 2 kanalından canlı izlenebilecek.

 

Başkent temsilcisi, yeni tip Kovid-19 salgını nedeniyle verilen aranın ardından Süper Lig’deki ilk maçına bugün çıkacak.

Gençlerbirliği, ligdeki son maçında 14 Mart’ta Yukatel Denizlispor ile deplasmanda karşılaşmış ve rakibine 1-0 yenilmişti.

Üç ay sonra yeniden sahaya çıkacak kırmızı-siyahlılar, Süper Lig’de 28 puanla 12. sırada yer alıyor.

Başkent ekibinde sakatlıkları bulunan Nadir Çiftçi ve Ömer Alper Tatlısu ile cezalı Fabricio Baiano, İttifak Holding Konyaspor’a karşı görev yapamayacak.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu