‘İSTEDİĞİMİZİ YAPAMADIK’

TFF 1. Lig’de Ankaraspor konuk ettiği Balıkesirspor’a mağlup oldu. 5 maçtır galip gelemeyen ve geçen haftaki teknik direktör değişikliği de çare olamayan Başkent ekibi, 19’da Cumali’nin golüyle geriye düştü. 6 dakika sonra Umar ile cevap veren Ankara ekibi, ikinci yarıda da İsmail Yüksek’in golüne engel olamadı: 1-2. Karşılaşma da bu skorla sona erdi. Başkent temsilcisi 7. maçında 4 puanla düşme hattında kaldı.

Ankaraspor’un Balıkesirspor’a 2-1’lik skorla mağlup olduğu maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Ankaraspor Teknik Direktörü İsmet Taşdemir takımının iyi bir futbol sergileyemediğini söyledi. Taşdemir, “Gerek ofansta gerekse defansta çok eksik kaldık. Bunların neticesine rağmen sonradan girdiğimiz çok net 2 pozisyon vardı. Ama değerlendirmedik. Fizik ve mental olarak ligin çok altındayız. Bir an önce toparlayıp düzlüğe çıkmamız gerekiyor” ifadelerini kullandı.

 

 

“DOĞUKAN’IN BİLİNCİ YERİNDE”

Rakibi ile çarpışıp düşerek bilinci kapanan Doğukan Efe’nin durumu hakkında da bilgi veren Taşdemir , “Çok talihsiz bir şekilde boynunun üzerine düştü. İlk etapta bilincini yitirdi. Şu an hastanede ve bilinci yerine geldi. Son gelen bilgi ise daha iyi olduğu yönünde. Bundan sonraki süreçte doktorlar gerekli kontrolleri yapıp bilgi verecekler” diyerek açıklamalarını sonlandırdı.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu