ÇANKAYA’DAN CUMHURİYETİN 97. YILINA ARMAĞAN: MUSTAFA KEMAL ATATÜRK SPOR MERKEZİ

Çankaya Belediyesi Cumhuriyetin 97. Yılını,  Çiğdem Mahallesinde yaptığı ve içinde yüzme havuzu da bulunan Mustafa Kemal Atatürk Spor Merkezi ile taçlandırıyor.

 

 

Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, Çiğdem Mahallesinde yapımı tamamlanan Mustafa Kemal Atatürk Spor Merkezi’nin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda hizmete açılacağını açıkladı.

 

 

Alper Taşdelen’in, yeni hizmet binasına isim önerisi için Twitter’dan başlattığı kampanya ile adı belirlenen Mustafa Kemal Atatürk Spor Merkezi, kapalı yüzme havuzu ve spor kompleksi olarak hizmet verecek. 

 

 

Çankaya Belediyesinin Çiğdem Mahallesinde inşa ettiği ve yapımını tamamladığı, Başkan Alper Taşdelen’in 15 Eylül’de Twitter hesabından başlattığı kampanya ile adı belirlenen Mustafa Kemal Atatürk Spor Merkezi 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda hizmete açılıyor.  

 

 

Pandemi döneminde de yatırımlara devam ettiklerini belirten Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, “Ülkemizin en modern kapalı yüzme havuzu ve spor merkezlerinden birisi olan Çiğdem Mahallesindeki tesisimizin inşaatını tamamladık. Kapalı yüzme havuzu ve spor merkezimizin isimlendirilmesine Çankayalılar büyük bir ilgi göstererek Atamızın adını uygun görerek en doğru kararı verdi. Mustafa Kemal Atatürk Spor Merkezimiz, Çankaya’da bir ilk olarak hizmete açtığımız Erdal İnönü Kapalı Yüzme Havuzundan sonra ikinci havuzumuz olacak. Cumhuriyetimizin kuruluşunun 97. Yılında Çankaya’mıza armağan ediyoruz”  açıklamalarında bulundu. 

 

 

Birlik Mahallesinde açılan Erdal İnönü Kapalı Yüzme Havuzuyla birlikte Çankayalıların yıllardır özlemini duyduğu ihtiyacı giderdiklerini belirten Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, “Mustafa Kemal Atatürk Spor Merkezimizde de çocuklarımızın beden eğitimi derslerine katkı vereceğiz. Çankaya Kaymakamlığı ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüyle yaptığımız protokol kapsamında çocuklarımız beden eğitimi derslerini Erdal İnönü Kapalı Yüzme Havuzunda yapabildiği gibi bu havuzumuzda da yapabilecek” diye konuştu.  

 

 

Çiğdem Mahallesi’nde inşa edilen havuz, içerisinde 25 metre uzunluğunda ve altı kulvardan oluşuyor.  15 metrekarelik rehabilite-eğlence havuzunun bulunacağı tesiste ayrıca vatandaşlar için yoga, pilates, aerobik ve step alanları da yer alacak.   

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu