BAŞKENT EKİBLERİ KADROLARINI OLUŞTURMAYA ÇALIŞIYOR

Yeni sezonda TFF 1. Lig’de mücadele edecek olan Ankaragücü ve Gençlerbirliği’nde hazırlıklar sürüyor. Yönetimler, bir taraftan yeni transfer edilecek oyuncular üzerinde çalışma yürütürken, diğer tarafta ise sözleşmesi bitenlerin yanı sıra devam edenlerin de ayrılıyor olması, planların sürekli değişmesine yol açıyor.

 

 

Ankaragücü’nde; Korcan Çelikay, Ricardo Friedrich, Furkan Bekleviç, Michal Pazdan, Ante Kulusiç, Atila Turan, Saba Labjonidze, Orkan Çınar ve Emre Güral, sözleşmeleri bittiği için takımdan ayrıldı. Zvonimir Sarlija ile İdriz Voca, sözleşmeleri 2022 yılında sona erecek olmasına rağmen, kontratları sonlandırıldı. Assane Diousse, Joseph Paintsil ve Aliou Badji de kiralık sözleşmeleri tamamlandığı için kulüplerine döndü.

 

 

 

GENÇLER CEPHESİNDE DE DURUM FARKSIZ

 

Gençlerbirliği’nde de benzer bir durum yaşanıyor. Kırmızı-siyahlılarda; Kristoffer Nordfeld, Pierre Ywes Polomat, Zargo Toure, Daniel Candeias, Floyd Ayite, Giovanni Sio, Bogdan Stancu, Halil İbrahim Pehlivan, Sefa Yılmaz, Mustafa Akbaş ve Murat Yıldırım, sözleşmesi biten ve takımdan ayrılan oyuncular oldu. Kiralık olarak Beştepe’ye gelen Piris de Motta, Lucas Mugni ve Srdjan Spridonoviç takımlarına döndü. Sözleşmesi bulunmasına rağmen, sözlemesinde bulunan takım ligden düşerse serbest kalır maddesini işleme koyan İsveçli Matias Johansson da Polonya temsilcisi Legia Warşova’ya transfer oldu.

 

 

Gençlerbirliği alt yapasından yetişen ve 2022 Haziran ayına kadar sözleşmesi bulunan Soner Dikmen, takımdan ayrıldı ve Süper Lig ekibi Konyaspor ise 2 yıllık sözleşme imzaladı. 2007 yılında Beştepe’ye adım atan Soner, vedasını ‘Hoşçakal çocukluğum’ sözleri ile duyurdu.

 

 

 

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu